Etusivu   |   Tiedustelu- ja tilauslomake     
 
 
 
 
 

Crystal Buttons can be used in exactly the same way as standard buttons. The assortment of available buttons ranges from those for shirts, blouses, jackets and coats, to buttons for denim wear and accessories.

They are suitable for hand and mechanical application. The assortment includes Crystal Buttons, Buttons with Plastic Shanks, Jeans- and Decorative Buttons as well as Snap- and Magnet Fasteners in a variety of sizes, colours and effects.

Kristallinapit ovat ylellisiä ja juhlavia. 2-reikäisten nappien lisäksi on mallistossa muovikannallinen kristallinappi, kristallikivisiä farkkunappeja sekä kristallikivisiä neppareita.

Farkkunappien ja neppareiden kiinnittämiseen tarvittavat työkalut voi ostaa Swarovskilta.

Kristallivetoketjuja on mustalla ja valkoisella kangaspohjalla. Vetoketjun hammastukseen istutettuja kristallikiviä on laaja värivalikoima. Classic ja Magic vetoketjuja  suositellaan sisä-  ja ulkopukeutumiseen.

Brilliant vetoketjua voi sisä- ja ulkopukeutumisen lisäksi käyttää myös mm. kengissä ja laukuissa. Vetoketjuja saa avo- ja umpiketjuina 10 cm pituudesta alkaen, 5 cm välein (10, 15, 20, 25 cm jne.)